پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۱:۲۹

عضو شورای شهر اهرم:

مصوبات سفرهای استانی دولت به تنگستان نیمه‌کاره رها شده است

مصوبات سفرهای استانی دولت به تنگستان نیمه‌کاره رها شده است

بوشهر - عضو شورای اسلامی اهرم گفت: کارگروهی برای تعیین تکلیف مصوبات استانی دولت‌های نهم، دهم و یازدهم در تنگستان تشکیل شود.

محسن قاسمی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این کارگروه روند پیشرفت فیزیکی و ریالی پروژه‌های مصوب سفرهای استانی دولت بررسی و برای مشکلات اعتباری آنها در استان و مرکز پیگیری شود تا تصمیمات لازم گرفته شود.

وی ادامه داد: تنها۵۰ درصد مصوبات استانی دولت‌های نهم ودهم در تنگستان به اتمام رسید و ۵۰ درصد دیگر به دلیل مشکلات اعتباری نیمه تمام و هنوز به بهره برداری نرسیده است

این عضو شورای اهرم تصریح کرد: پروژه سد مخزنی باهوش اهرم، پروژه بزرگراهی اهرم برازجان، اتوبان بوشهر دلوار، فاز دوم بیمارستان اهرم و پروژه استخر اهرم از مهم‌ترین مصوبات استانی دولت طی سال‌های۸۴ و ۸۶ در تنگستان است که همچنان پس از ۱۱ سال نیمه تمام و یا اجرایی نشده است.

وی با بیان اینکه منابع تامین اعتبار این طرح‌ها ملی و نفت است و در مجموع ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای تکمیل این طرح‌ها نیاز است خاطر نشان کرد: تاخیر در تکمیل این طرح‌ها گلایه و نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.

قاسمی‌زاده افزود: مجتمع ورزشی کار گران اهرم از مصوبات دور سوم دولت دهم است که با حضور وزیر کار دولت یازدهم دراهرم مرکز تنگستان کلنگ زنی شد و نیازمند تامین اعتبار ملی است.

وی ادامه داد: سد خاییز تنگستان از مصوبات دولت تدبیر و امید در سال ۹۳ از محل اعتبارات استانی و از طریق اسناد خزانه درحال اجرا و نیازمند اعتبارات بیشتری است.

کد خبر 4490987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha